2016. február 24., szerda

ॐ HEART OF SILENCE ॐ - Nyári elvonulás az Adrián / Retragere de vară la Adria

ॐ HEART OF SILENCE - SUMMER RETREAT AT ADRIA ॐ
= RO, vezi putin mai jos =

HU
Ahol kikapcsolod a kütyüidet, hogy igazán ki- és bekapcsolódhass.

Elvonulás Horvátországban, Hvár szigetén, a kicsi, Vroboska halászfaluban augusztus 28-szeptember 4 között.

Az elvonulás célja ránézni mesterséges függőségeinkre, visszatalálni a természetes függőségeinkhez: a tiszta levegőhöz, a naphoz, a vízhez, a saját és a mások szívéhez, a testünkhöz, a kinti és benti természet természetes ritmusához. 

A kapcsolódás természetes függőségünkhöz, az élethez közvetlen módon történik a következő programok által: tengerparti jóga és légzőgyakorlatok, séták és kirándulások a szigeten, meditáció, relaxáció, előadások és beszélgetések, családállítás és LIP workshopok, közös főzés, közös mantrázás, éneklés és csakratánc, strandolás a kis, eldugott strandokon.

Az elvonulás ára 200 euró, amely tartalmazza a szállást és a programok díját (8 nap, 7 éjszaka). Helyedet egy 100 eurós előleg kifizetésével foglalhatod le április 15-ig. Az összeg hátralevő részét május 15-ig kell kifizetni. Amennyiben vissza szeretnéd mondani és május 15-ig jelzed ezt, az előleg 50%-át visszafizetem. Utána nem áll módomban visszafizetni, mivel az apartmanokat eddig az időpontig kell kifizetnem.
Gyermekeknek: 0-3 év között ingyenes, 3-14 év között 50 euró.

A helyek száma korlátozott, 25 fő.

A helyfoglalás a gergelyedo@gmail.com emailcímen vagy a 0751 450 416 telefonszámon történik. A foglalást kifizetheted készpénzzel személyesen, vagy banki átutalással.

Egyéb tudnivalók:

Utazás:
Annak függvényében, hogy kik jelentkeznek, autóval vagy kisbusszal fogunk utazni (bérelünk egy kisbuszt). Szombat reggel indulunk és valahol a horvát-magyar határnál szállunk meg. Az utazás részleteit emailben fogjuk megbeszélni május 15 után. Az oda-vissza utazás ára (benzin, útdíj, komp) kb 100 euró per fő.

Étkezés:
A környék éttermeiben vagy főzünk az apartmanokban. A közelben található szupermarketben minden alapanyag megtalálható, az árak kb 10-20% – kal magasabbak, mint Romániában. Amit érdemes itthonról vinni az a gyümölcs és a zöldség. Közösen is fogunk főzni.

Szállás:
Vrboska falvacskában, kényelmes apartmanokban, klímával felszerelt 2-3-4-6 fős szobákban. Minden szobához tartozik hűtővel, tűzhellyel, mikroval, edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel és konyharuháva felszerelt konyha. Ágyneműt kapunk, viszont törülközőről és wc papírról mindenkinek gondoskodnia kell. A szobákat délután 2-től lehet elfoglalni és reggel 10-ig kell elhagyni.

Bővebb infó itt: http://hvarsziget.hu/ A 311, 312, 313, 314, 315, 213 számú szobákat kapjuk ide.

Várlak szeretettel :D

Ha a madarak szégyellnék magukat, soha nem repülnének.

RO
Unde îţi închizi chestiile electronice pentru de-conectare, ca pe urma să te poţi re-conecta.

Retragere în Croaţia, pe insula Hvar, în micul sat pescar Vrboska între 28 august-4 septembrie.

Scopul retragerii este privirea îndeaproape a dependenţelor noastre artificiale şi redescoperirea dependenţelor noastre naturale, dependenţa de aerul curat, de soare, de mare, de inima noastră şi a celorlalţi, de corpul nostru, de ritmul natural al naturii de afară şi de dinăuntru.

Reconectarea la dependenţele noastre naturale, la viaţă se va întămpla prin exerciţii de respiraţie, plimbări libere şi excursii prin insulă, yoga la malul mării Adriatice, meditaţie, relaxare, prezentări şi discuţii, workshopuri de constelaţii familiale şi LIP, prepararea meselor comune, chanting şi cântare comună, dansul chakrelor, scăldat la ştranduri mici, ascunse.

Preţul taberei este de 200 de euro, acest preţ include preţul cazării şi a programelor (8 zile, 7 nopţi). Îţi poţi rezerva locul prin achitarea unui avans de 100 de euro până în data de 15 aprilie. Restul sumei o poţi achita până în data de 15 mai. În cazul renunţării la retragere şi anunţării acesteia până în data de 15 mai pot returna 50% din preţul avansului. După această dată acesta nu mai e posibilă, pentru că rezervarea apartamentelor se va face până în această dată.
Pentru copii între 0-3 ani tabăra este gratis. Între 3-14 ani costă 50 euro.

Numărul locurilor este limitat, 25 de persoane.

Rezervarea locului se face la adresa de email gergelyedo@gmail.com sau la nr de telefon 0751 450 416. Plata se va face cu cash sau prin transfer bancar.

Informaţii utile

Transportul:
În funcţie de cine se prezintă vom călătorii la Hvar cu maşini sau, dacă aşa ne hotărâm, cu microbuz (vom închiria una). Vom porni sâmbăta dimineaţă şi vom înnopta undeva în jurul graniţei dintre Ungaria şi Croaţia. Despre detaliile ceea ce priveşte călătoria vom discuta în email după data de 15 mai. Costul călătoriei dus-întors (benzină, taxele de autostradă, feribot) este de aproximativ 100 de euro.

Masa:
În restaurantele din sat sau în bucătăria apartamentelor. Supermarketurile din împrejurime sunt la fel ca la noi, preţurile sunt cu 10-20% mai mari, decât în România. Ceea ce merită să aduceţi sunt fructele şi legumele. Vom găti şi în comun.
Cazarea:

În apartamente confortabile, în camere de câte 2-3-4-6 persoane, dotate cu aer condiţionat. Fiecărui apartement aparţine şi bucătărie cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vase, farfurii, tacămuri. Primim şi aşternuturi, însă prosoape şi hărtie igienică trebuie să ducem noi. Camerele pot fi ocupate de la ora 2 dupămasă şi trebuie părăsite până la ora 10 dimineaţa.

Puteţi vizita homepagul pentru a vedea poze cu apartamente. Ne vor sta la dispozitie apartamentele cu numerele: 311, 312, 313, 314, 315, 213http://hvarsziget.hu/

Vă aştept cu drag :D

Dacă păsărilor le-ar fi ruşine, nu ar zbura niciodată.retreat, elvonulás, retragere, Adria, Gandhi Spiritual Center, jóga, yoga, constelaţii familiale, családállítás, csakrák, utazás, tudatosság, constienta, életmód tanácsadás, life coaching

© Fotó: zsolt.ro
© Gergely Edó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése