2014. november 21., péntek

Rövid facebook-terápia történet egy ismeretlennel, tegnap és ma


Ő: Szia Edó, Rég készülök írni neked és tanácsot kérni de sosincs elég időm. Tetszik amiket írsz. Nem vagyok aktív olajozó,de szeretnék én is olajat és ebben kérnék segítséget. Nem tudom hol kezdjem, az olajak árai nekem egy picit borsosnak tűnnek, de gondolom ha bizonyítanak akkor jobb lesz. Kellene nyugtató, lazító valami,tetszik a vadnarancs már kimondva is, hull a hajam évek óta, elvileg szervi bajom nincs,pajzsmirigy krónikus gyulladás ami nem okoz eltérést a vérnél így nem szedek hormon gyógyszert. Anyóssal egy kapun belül lakok, talán tizenvalahány év után még most sem tudom valamilyen szinten elfogadni ezt az egészet teljesen, de ez más kérdés. A nagy lányom kiskamasz, a fiam még ovis, de a lányom még most sem tudta elfogadni hogy tesója született, agresszív mindenkivel a családban, a fiamnak most volt mandula műtétje.Na jó sok mindent írtam,ha infó kell, még kérdezz, és várom véleményed, és azt is, hogy honnan tudok rendelni. Köszi szépen előre is.

Én: Megprobalok holnap valaszolni, amennyiben tudok, amire tudok.
Ő: Ok köszi

Én: Ok, akkor szerre: rozmaring olaj, neked. hajra és életerőre külsőleg, belsőleg, mindenképp jó

Anyósodnak, magadban, belső mantraként, addig, amig tiszta szivből megérkezik hozzád: neked köszönhetem a férjem felét, te vagy a férjem női gyökere, női forrása. Köszönöm neked, hogy férjet neveltél nekem. Te vagy az én anyósom, és én vagyok a te menyed. Köszönöm neked a gyermekeimet, hogy te vagy életük egyik gyökere. Rendben van az, ha a nagylányom rád hasonlit. És most mindazt, ami a tied, tisztelettel meghagyom neked, és mindazt, ami a férjemmel rám és ránk, és csakis ránk tartozik, visszaveszem tőled, és vállalom érte a felelősséget.

Férjednek, magadban, belső mantraként, addig, amig tiszta szivből megérkezik hozzád: rendben vagy úgy, ahogy vagy, és én is rendben vagyok úgy, amilyen vagyok. Rendben van az, hogy a fiúnk rád hasonlit. Mindazt, ami közöttünk van, vállalom. A lelkem tudta, mit választ, a nehézséget és a szenvedést is, amikor téged választottalak. Amit nekem kell elmondanod, nyugodtan elmondhatod nekem, a lelkem felkészült rá, hogy be tudja fogadni. Te vagy az én férjem, és én vagyok a te feleséged. A gyermekeink a kicsik, és mi vagyunk a nagyok. Az, ami közöttünk van, csak a mi dolgunk, senki másé. A fiam csak a fiam, és nem a cinkosom. Köszönöm, hogy a férjem vagy, köszönöm, hogy te vagy gyermekeim apja.

ennyi

ne mondd ezeket hangosan, vagy, ha igen, akkor, amikor egyedül vagy, ne nekik direktbe, hagyd, hogy a lélek mozduljon rá, érezd meg, hogy tiszta szívedből jön-e, s ha igen, akkor lesz benne elég erő, hogy kibírd :) nyugodtan lehet sírni közben nagyokat.

szeretettel, edó

Ő: Amit írtál az gyönyörű, még senki nem fogalmazta meg ezt így ilyen szépen nekem, értem. KÖSZÖNÖM. Pedig nem is ismersz és telibe találtál, és igen sírtam és sírok és gyógyulok. Üdv.


Családállitás Kolozsváron és a virtuális térben

© Gergely Edó

2 megjegyzés: