2011. szeptember 8., csütörtök

egy részletet, saját leveléből, mert haikea olo

...tudom, mi a bajom. rámszakadt a nagy egyedüllét. előre örültem neki, bele is fogtam ezer dologba. el is vállaltam mindenfélét. félúton elveszett az önbizalmam, h vajon meg tudom-e csinálni mindezt. mert túl messzire néztem. érted? elfelejtettem Momó öreg utcaseprőjének a tanácsát, mindig csak az előttünk levő lépésre kell figyelni.

lett sok meló. közben futott az agyam a jóga, a szövőszék és a mesék felé. de az, ami van, az a kongó ház, udvar. még sosem voltam egyedül, Márkus nélkül itthon. pár napot volt ő máshol, de akkor én vagy elutaztam valahová, vagy zsolttal voltunk ketten itthon. ez a bajom. furcsa, nehéz egyedül örülni ennek a pazar udvarnak, gazdag háznak.

és például nincs étvágyam. magamba erőltettem most is az ételt. bár reggel jógáztam, bő egy órát, még azért se lett étvágyam :( és, amikor eszembe jutott, milyen jó étvággyal ettem veled a zakuszkáskenyeret, csak még inkább nekikeseredtem. mindig is azt tartottam, hogy bűn egyedül enni, magadra főzni. és ez így van. nem nekem találták ki, az biztos. ember kell nekem, és gyermek, gyermekek. hogy legyen, akire főzni, akikkel együtt sírni, kacagni, akik mellé odabújni, akikkel együtt dobogni...

6 megjegyzés:

 1. Most egy kicsit magadnak...hogy aztán odatudd adni, mindazt mit addig gyűjtögettél...
  Szia! :)

  VálaszTörlés
 2. vajon miert ertem en ezt olyan jol?

  VálaszTörlés
 3. Edóci, rossz oldalt nézel.

  Énekelj, nevess, mintha ott volna az ember meg a rakás gyerek, és egyszer csak köréd teremnek :)
  Ha nem így lesz, leverheted rajtam :)

  VálaszTörlés
 4. az előbb egy hatalmasat kacagtam, az egyik főnököm ezt mondta rólam egy barátnőmnek: Edóból művész lesz, nekifogott festeni :))))

  jajistenem :))))

  lehet, ez csak nekem vicces, a fickóról tudni kell, hogy mindent szentenciaszerűen mond. és szinte hallom, ahogy minden kétséget kizáróan állítja ezt és el is hiszi :)))

  VálaszTörlés