2011. május 1., vasárnap

írás, teremtődésem

az írás számomra teremtés, teremtődés. és többet nem szeretnék soha, senki kedvéért lemondani róla. ez az én itt-létem itt-tartása. ha nem írnék, megbolondulnék. most látom, kár volt a Csudálatos Buzgóságokat bezárni. mert számomra az írás nem eszköz és nem cél, hanem kényszer. néha persze elaljasul, és kicsinyes, bosszúálló elmém szolgálatába áll. de amikor tiszta, mint ma hajnalban, amikor az átvirrasztott éjszaka után muszáj volt kikecmeregnem az ágyból és megírni az edó mesél a szerelemrőlt, nos, amikor tiszta a kép, akkor az nem az én képem, hanem, nevezd, ahogyan akarod.

ez a mese ébresztett fel. hogy történt, ami történt, gyöngyeimet disznók elé szórtam, és megtiporták azokat (úgy kellett nekem, máskor nézzem meg, hová a gyöngyöt), de ha most bezárulok, ha most besavanyodok és elfásulok, ha bezárom a szívemet és beforrasztom minden sebemet, akkor megölöm magam. akkor pont a világba, az életbe, az igazba örök szerelmes edót ölöm meg, azt, ami miatt érdemes egyáltalán élnem. igen, azért születtem, hogy szeressek. ez nőként túl nagy feladat. de a feladatot, amivel az életbe küldenek, nem mi választjuk.

teret adni a fájásnak, a szomorúságnak, annak a mérhetetlen összeomlásnak, ami most bennem zúdul. és szépen helyrekerülnek a dolgok. gyengeségeim és hibáim a térdemre ülnek. ma végre ismét őszinte tudtam lenni, olyan őszinte, mint amikor felhívtam az irányító tanárom, születésem napján, és közöltem vele, nem folytatom a doktoranduszi tanulmányaimat. ismét kiegyenesíthetem teljes 183 centimet.

LÉLEKZET!

4 megjegyzés:

  1. Editkéméletke miért gondolod hogy nagy feladat nőként szeretni ? kicsi szívem a nagysága mellett az egyik legszebb legnemesebb érzés a főldön légy büszke rá hogy ilyen vér csörgedezz az ereidben mert ez neked egy plussz ajándékod az égiektől tudod mennyi férfi hiényolja ezt a tüzet? neked ez megvan és nekem is hhhhha ha haaaa emlékszel tátira a vasárnapi ebédek után mennyit puszilgatta ölelte édit és édi mindig mondta hagyyál Albert látnak a leánkák táti azt mondta nem bal hadd lássák hogy szeretlek asszony tudod mit még azért is hadd lássa a világ hogy mi tudunk úgy de úúúúúúúúúgy szeretni mint nem sokan én szeretlek születésed óta de ez testvéri szeretet tudom sovány vigasz de Te légy mindig önmagad és szeresssssss !

    VálaszTörlés
  2. "az igazba örök szerelmes edót ölöm meg" - a teganpi edo már nincs, csak a mai van... :)nem kell megölni, mert ahogy tegnap este becsuktad a szemed alvásra, az az edó elmúlt, és szurkolok a mai edónak...

    VálaszTörlés
  3. köszi, mindkettőtöknek. képzeljétek, tegnap kaptam három szál orgonát :)

    VálaszTörlés