2011. február 10., csütörtök

második mandalám


Jelentése: a csillagokkal koronázott égbolt a természet fölött helyezkedik el, és semmi sem hiányzik belőle abból, ami az egész világot alkotja.

Ebbe Márkus csillag is besegített, miatta a csudálatos maszatok.

9 megjegyzés:

 1. Szép.
  Te is rajzolod, vagy "csak" színezed? Tudatos választás eredménye-e, hogy adott minta miért adott színű, vagy hagyatkozol az ösztöneidre?

  VálaszTörlés
 2. nem en rajzolom. kaptam figyelmeztetest, h ilyet nem szabad, de en mar nem akarok picasso lenni :) vegul is a felnottek manapsag mar arra se vetemednek, hogy egyaltalan leuljenek szinezni, hat meg mandalazni, stb. mivel sokszori leulessel sikerult kifesteni, csak annyit tudtam, a kozepe meleg lesz, aztan kicsit hideg, aztan megint meleg, nagyon meleg, anyameleg: nap, eg, fold, or something :)

  VálaszTörlés
 3. Szép! Mekkora ez "élőben"? És hol az első? És miért nem szabad rajzolni? (bocs, kíváncsi vagyok:))
  (Most egy darabig azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy 15.22-kor írtál megjegyzést, pedig még csak 14.45 van. Aztán leesett, hogy mégsem a jövőből jössz:))

  VálaszTörlés
 4. puma kérdezett helyettem is, engem leginkább az érdekel, pokolra kerülök-e, amiért én már rajzoltam (sk) mandalát? :)

  és még: miért nem akarsz festőművész lenni?

  VálaszTörlés
 5. gondolom annak, aki figyelmeztetett, az előre elkészített rajzok kiszínezésével van baja. de én imádok festeni, a konyhaasztalunkat, kerítést, fadarabokat, mindent, mi kezembe kerül. festőművész nem akarok lenni, de attól még lehetek. apám amatőr festő, bár szerintem több, mint amatőr. a színei valahogy a tárgyakból nőnek ki. az első mandalám is itt van a blogon valahol.
  és lehet, hogy a jövőből írok, csak nem tudok róla :))))) na, egyszusszra ennyi, megyek, mert várnak a pasik, elmentek táncházba :)
  ja, és kicsi élőben. de egyszer majd kifestek egy falat :)

  VálaszTörlés
 6. Hökk. Van másmilyen mandala, mint ami előre elkészített, aztán kiszínezett? :o

  Mulass jól! És emlékeztesd a pasikat, hogy könnyű Katát táncba vinni, most éppen akarja :))

  VálaszTörlés
 7. Megnéztem, az első is szép:)

  Biztosan lehet csak elképzelni a vonalakat és rögtön színezéssel kezdeni:)

  VálaszTörlés