2011. február 14., hétfő

kedves barátom, a rák

Suzuki-roshi rákos volt, betegségét úgy hívta, kedves barátom, a rák.

bármerre nézek, családtagok, barátok, ismerősök körében rengeteg a rákos beteg, lassacskán már erre is csak legyintenek az emberek, mint amikor a penész problémánkat panaszoljuk, meg lehet szokni.

de én nem szeretném, hogy megszokjuk! inkább azt, hogy barátkozzunk össze vele, hogy nézzük meg, mi jót hoz az életünkbe, hogy kezdjünk már ismerkedni önmagunkkal, hogy lássuk már meg, be, hogy önmagunk csak az összes többi emberrel, lénnyel együtt létezik, hogy csak együtt szuszoghatunk, EGYmásért!

1 megjegyzés:

  1. Egy barátom találkozott valakivel, egy nagyon-nagyon érdekes emberrel, aki rákot gyógyit Simonton módszerrel, szimbólumokkal mesével, családfelállitással, mesefelállitással... A csoportjaiban a képződni vágyók együtt tanulják meg a betegekkel a módszert. Azt mesélte ez az ember, hogy sok emberrel foglalkozott, és aki elmegy hozzá azokban gyakran érzékeli, hogy a halál vagy az élet mellett döntöttek...Amivel kisérletezik az a mentalitás megváltoztatása mindenféle módszerrel (NLP-s módszereket is ötvöz a fentiekkel) Szeretnénk megszervezni ezt itt Kolozsváron is.

    VálaszTörlés