2010. szeptember 26., vasárnap

a világ minden kincséért sem

most úgy csinálok, mint azok a férfiak, akik startból azzal áltak elő ismerkedésünk elején, hogy ők öregek, így biztosítva kényelmüket és igazolást nyomva az orrom alá, ha netalán később együtt szeretném szagolni velük a virágot, mondjuk egy réten. ők öregek és nem mozdulnak ki virágot, világot szagolni, a világ minden kincséért sem, főleg az én kedvemért nem.

hát most én is szólok, ez a blog is egy nagy átverés.
az egyik ok, amiért nem lehetek őszinte, a gyermekem, akit nem szeretném, ha elvenne tőlem a gyerekmentő hadsereg, csak, mert olyan dolgokat írok ide, ami ebben a nagy mindenki ideális bió-eko-öko kismama vagyok versengésbe sehogy se illik bele

a másik, hogy egyre több ismerősöm van :(

a harmadik, van egy határ, ameddig őszinte tudok lenni, ezért aztán még nagyobb :((( igen, sajnos határ van, korlátolt vagyok, pont mint te, a legfontosabban, őszinteségemben, nyitottságomban, szeretni tudásomban, ezért minden egyes szavam megkérdőjelezhetem (-heted, főleg, ha olyan dolgot írok, amivel egyetértesz, akkor kell igazán résen lenned)

a világ minden kincséért sem tudok hát őszinte lenni ezen a blogon és hogy tudok-e a blogon kívül az lenni csontom, lényem velejéig?

nem tudom...

7 megjegyzés:

 1. van egy kreatív bloggerdíjad tőlem főzésileg, és egy labdád ezzel kapcsolatban!

  VálaszTörlés
 2. Húzd meg ereszd meg érzés?

  Láttam ma egy gyereket, 45 fokba bedőlve sétált, húzta az anyját, aki a kapucnijánál fogva tartotta, fogta vissza, és a maradék 45 fokot kompenzálta a gyereknek. Arra gondoltam, ha az anyuka nem tartaná a gyereket (pórázon) akkor a gyerek nem lenne 45 fokosan bedőlve, mennyivel kényelmesebben sétálna mindkettő.

  Ha nem figyelsz a határokra, megszűnnek.

  VálaszTörlés
 3. hát köszi, Sára :) pedig még sosem ettél a főztömből.
  Betond, ez is csak egy elmélet, ez a tied. mint az enyim is. persze.

  VálaszTörlés
 4. "az internet önmagában se nem jó, se nem rossz"
  itt is annyira nyitsz, amennyire akarsz/engeded... es ahogy csaladosodsz... amennyire engedik.
  de, mig kavet foz Valaki, Neked, minek a blogg?

  VálaszTörlés
 5. mert az irasrol, ugy latszik, en sem tudok leszokni
  még

  VálaszTörlés
 6. jajdeigaz...
  nem tudsz őszinte lenne, csak magadnak, vagy még úgy sem...
  de ha már olvassák, ha már ismerik, nincs mese.
  alkalmazkodni kell: ahhoz, aki azt hiszik, hogy vagy, ahhoz, aki azt hiszed, hogy hiszik, hogy vagy és ahhoz, aki azt hiszed, hogy vagy.
  végül már nem is tudod, hogy vagy-e egyáltalán önmagadban is.

  VálaszTörlés
 7. azt már rég tudom, hogy önmagamban nem vagyok. ez a legnagyobb csel az egész teremtésben, hogy az ember önmagában nincs. igazából az ember szónak csak többes száma kéne legyen. nem is tudom, mit keresek én itt a Te blogodon :))

  VálaszTörlés