2010. január 3., vasárnap

egy very mostot, plíz

már megint útkereszteződés, faszom tudja merre, valemerre, világgá, hogy én milyen idióta vagyok, már megint mindent rosszul csináltam, a döntéseim, a választásaim, etceteráááá, etceteráááá.....

ismerős? ha időben mérnéd, hány másodperc alatt bírnád magad úgy felheccelni, hogy vérbe borul a szemed és már a vörös posztót is feketének látod? húsz? öt?

very most gyakorlat: már megint útkereszteződés, faszom tudja....STOP! okééé, útkereszteződés. az út útkereszteződésekből áll, csak nem mindig vágódik a fejedhez, emiatt nem tudatosul. és akkor mi van most?
éppen szopizik Márkus, itt vagyok az egyik legcsodálatosabb élmény kellős közepében,
vagy, főzök, alapalkímia,
vagy, blogot írok, embereknek, akiket szeretek, vagy nem is ismerek, mindegy, szeretek blogot írni
vagy, kell kakálni és foglalt a budi, mit lehet tenni, hogy jobban lehessen szorongatni
vagy, megiszom egy pohár vizet, leülök vagy megállok és akkor eldöntöm, MOST egy ideig azzal foglalkozom, hogy számba veszem, merre is indulhatok, ha már útkereszteződésben állok

6 megjegyzés:

 1. azta, ez talált...
  (hiába, na, nőnek a gyerkőcök, felfelé, csak a fejem lágya nem, befelé...)

  VálaszTörlés
 2. dehogynem, egyfolytaban, mindjart kijo a sarkadon :)) a baj ott kezdodik, hogy ezt a very mostot leirni olyan konnyu, erre figyelni pedig olyan, de olyan nehez.

  VálaszTörlés
 3. átérzem részben. pont nagyon nagyon fuckingélet van a keresztútnál itt is és erősen kellene egy most most rögtön.

  VálaszTörlés
 4. igaz ugyan, hogy a fakingeletet en toled hallottam, Veracs, de Moni mondott meg valamit, azt, hogy fakingoooooood :)) na, hogy legyen egy jo MOSTod :)

  VálaszTörlés
 5. ennem meg a szivedet edo :)
  orulok, hogy megint van blog. ezzel a bejegyzessel pedig nagyon egyutterzek... foleg a very most gyakorlattal amit nagyon probalok begyakarolni s a fasz ki van, me' nem megy, pedig nagyon kellene.
  na, de csak lesz valahogy. azt mondjak, soha nem volt ugy hogy valahogy ne lett volna :)) s mindig amikor van valahogy, akkor mesze egy ujabb utkeresztezodes... na, szoval igy.
  Boldog Uj Evet! :)
  Imola

  VálaszTörlés